Leesclub
In Hoogkerk is sinds enkele jaren een groepje mensen actief in een leesclub.
Op deze pagina kunt u enkele besprekingen van boeken vinden die ze samen hebben gelezen en besproken vinden.

21-12-09
Boekverslag november 2009 Titel: Haar naam was Sarah Schrijfster: Tatiana de Rosnay Het boek is vertaald uit het engels. Engelse titel is Sarah’s key. .

12-07-07
Op de leeskring gehouden op 27 juni 2007 hebben wij het boek
“Ararat” besproken.
Het is geschreven door Frank Westerman.
Het grappige was dat we allemaal vrijwel dezelfde beoordeling over het boek hadden.

19-04-07
We hebben samen het boek van Jan Siebelink “Knielen op een bed violen” besproken.
Er is veel gepubliceerd over dit boek en zijn schrijver, want hij is de winnaar van de AKO Literatuurprijs 2005 geworden.

28-01-07
Dit boek gaat over een heel kleine gemeente in Centerville die nog maar nauwelijks kans heeft om te blijven bestaan. De gemeente is klein en de mensen zijn oud.